About me

Sem Molenaar

Ik wilde altijd dit wegens het feit dat doen wij met onze baan zo bezig zijn, maar hebben wij jammer genoeg geen dagbaan. Zo om het leven voor mij gemakkelijker te maken en u, ga ik een selectie van sommige van mijn favoriete recepten van de blog posten. Mijn eerste post was over babyvoedsel dat mijn vrouw voor me maakte. Vandaag zullen wij voor meer van een verschillende manier om over babyvoedsel te denken gaan.

Ik las door sommige overzichten van het babyvoedsel in de Voedselbijbel en ik werd verrast door heel wat deze overzichten die zeer negatief waren. Zo, nam ik het besluit om mijn eigen blog te schrijven en ik wil mijn persoonlijke ervaringen met andere ouders, grootouders, en bloggers van het babyvoedsel delen. Ik hoop dat ik u met uw keuzen kan helpen. Het eerste recept dat ik zou willen vandaag delen is van de website van Nederlandse mamma-van-drie wie zich het Mamma Moochie roept. Ik ben zeker u door haar recept zal worden indruk gemaakt op omdat zij het voor haar 3 maand-oud maakte, die houdt van allerlei dingen te eten.

Mijn vader altijd vertelde me, „Uw baby heeft een idee, vertelt hem niet de regels of u zult hangt van het!“ worden Zo probeerde ik altijd mijn beste om mijn familie gezond te houden door de regels te volgen en goed advies te geven toen de dingen verkeerd gingen. Nu, is mijn zoon drie jaar oud en ik moet een echte moeder zijn aan hem (maar hebben ook nog pret,) zodat ik ben begonnen om over hoe te denken het voedsel dat ik kan worden gegeten heb gemaakt.

Zo ben ik het experimenteren met verschillende aroma's begonnen (dieet en niet-dieetversies) die op zowel me als mijn zoon kunnen een beroep doen. Mijn mamma heeft deze recepten voor ons aangezien hij drie was gemaakt en niet alleen de belangrijkste kok voor ons huis maar ook onze reismetgezel geweest. Wij proberen alles uit wij en onze favorieten vinden kunnen. Hier zijn de recepten die ik heb geprobeerd en hoe zij proeven! Ik vond ook een zeer speciale versie van het recept voor de familie met mijn vrienden (u kunt het willen bekijken! Het boek was zo goed dat ik het voor mijn echtgenoot! kocht).

In sociale media, kunt u me als gast op tjilpen, op instagram, op facebook en natuurlijk hier op de blog vinden. Ik heb een paar zeer goede posten die u op mijn Facebook-pagina zult vinden. Ik heb over voedsel twee jaar nu geschreven en sindsdien is de gehele wereld bewust van het geworden en more and more mensen delen hun ervaringen en geven advies. Maar als u een newbie bent, spoor ik u aan om hier te komen en te worden opgeleid, zodat u de juiste keuzen kunt maken wanneer u babyvoedsel voor uw baby koopt en de baby een éénjarige of zelfs jonger is.

Enkelen van mijn vrienden vroegen me welk soort babyvoedsel voor mijn weinig best zou zijn. Ik zei u niet me om het even wat kunt vertellen, omdat ik geen idee heb! U kunt niet weten welk soort voedsel u nodig hebt en u kunt problemen het beslissen zelfs hebben. Maar mijn raad is de volgende: Verspil uw tijd niet.